RendezvényekKultúrÁsz újra nyílt napot tart
Egyesületünk 2017-ben is nyílt napot szervez andrgaógia szakos hallgatóknak
Részletek


Durkó Mátyás Emlékkonferencia
2016. június 16-17-én került megrendezésre a Durkó Mátyás Emlékkonferencia.
Részletek


A tanulás új útjai - HuCER 2016

Részletek


Nyílt nap a KultúrÁszban

Részletek


Tudományos Konferencia és Szakmai Találkozó Durkó Mátyás emlékére

Részletek


Borkóstolóval egybekötött ismeretterjesztő alkalmak Földesen

Részletek


Kulturális szakemberek továbbképzése - Projektzáró rendezvény

Részletek


Borkóstolóval egybekötött ismeretterjesztő alkalmak Földesen

Részletek


Művelődés hete – tanulás ünnepe rendezvénysorozat

Részletek


V. Magyar Evészavar Kongresszus
A KultúrÁsz Közhasznú Egyesület társszervezőként részt vesz a 2014. szeptember 19-20. között megrendezésre kerülő V. Magyar Evészavar Kongresszuson.
Részletek


A felnőttnevelés története Közép-Európában c. szimpózium
A KultúrÁsz Egyesület társzervezőként részt vesz a 2014. október 1-4 között megrendezésre kerülő "A felnőttnevelés története Közép-Európában" c. szimpóziumon.
Részletek


Kulturális partnerhálózat előadás és műhelymunka Hajdúdorogon
A KultúrÁsz Egyesület az ÁROP-1.A.6-2013-2013-0014 számú és DIALÓGUS - Közigazgatási partnerségi kapcsolatok erősítése Debrecenben című projektje keretei között újabb előadást és műhelymunkát szervez, melynek helyszínéül ezúttal a hajdúdorogi Mészáros Károly Városi Könyvtár szolgál, 2014. május 22-én 13.00-15.30 óra között. A rendezvény elején és végén kötetlen beszélgetésre várjuk a kedves érdeklődőket, kávéval, üdítővel és süteménnyel. Mindenkit szeretettek várunk!
Részletek


Egészségnap a Debreceni Egyetemen
A KultúrÁsz Egyesület Egyetemes Egészség projektjében vállalta egy egészségnap megszervezését, melyen az egészséges életmóddal kapcsolatos programok kapnak helyet, így többek között stresszkezelő tréning, egészséges ételek készítése, közös kirándulás az egyetemi Botanikus kertbe. A programoknak az egyetem Főépülete ad otthon, a mellékelt plakáton megtalálhatók a pontos kezdési időpontok. Mindenkit várunk szeretettel!
Részletek


Kulturális partnerhálózat előadás és műhelymunka Debrecenben
A KultúrÁsz Egyesület az ÁROP-1.A.6-2013-2013-0014 számú és DIALÓGUS - Közigazgatási partnerségi kapcsolatok erősítése Debrecenben című projektje keretei között másodjára szervez kulturális partnerhálózat témában előadást és műhelymunkát, ezúttal Debrecenben. A rendezvénynek a Debreceni Művelődési Központ (4024 Debrecen, Kossuth u. 1.) ad otthon 2014. április 24-én. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Részletek


Tudományos Konferencia és Szakmai Találkozó Durkó Mátyás és Rubovszky Kálmán emlékére
Közösségi művelődés - Közösségi tanulás címmel tudományos konferenciát és szakmai találkozót szervez a Debreceni Egyetem és az MTA DAB Székház 2014. június 26-27-én. A rendezvénnyel kapcsolatos részletek megtalálhatók a csatolt felhívásban. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Részletek


Kulturális partnerhálózat előadás és műhelymunka Földesen
A KultúrÁsz Közhasznú Egyesület az ÁROP-1.A.6-2013-2013-0014 számú és DIALÓGUS - Közigazgatási partnerségi kapcsolatok erősítése Debrecenben című projektje keretei között előadást és műhelymunkát szervez kulturális partnerhálózat témában, melynek a földesi Karácsony Sándor Közösségi Ház ad otthont 2014. április 17-én 16.00-18.30 óra között. A rendezvényen kávéval, üdítővel és süteménnyel várjuk a kedves érdeklődőket. Mindenkit szeretettel várunk!
Részletek


KultúrÁsz 10 rendezvény - 10 éves a KultúrÁsz Közhasznú Egyesület
A KultúrÁsz Közhasznú Egyesület idén ünnepli alapításának tizedik évfordulóját. Ennek apropóján szeretettel invitálunk mindenkit e jeles esemény közös ünneplésére. Ünnepeljünk együtt!
Részletek


Szervezetfejlesztő képzés indult Hajdúszoboszlón
A hajdúszoboszlói Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár munkatársainak indított 60 órás akkreditált felnőttképzést a berettyóújfalui Bihari Szabadművelődési és Népfőiskolai Egyesület. A „Kulturális szervezetfejlesztés” című képzésben a KultúrÁsz Egyesület munkatársai és tagjai is közreműködnek oktatóként.
Részletek


Angol nyelvi képzés Egerben
Az Egri Kulturális és Művészeti Központ munkatársainak indított TIT-TELC angol nyelvi képzést a KultúrÁsz Közhasznú Egyesület. A képzés idén februárban indult, és 2014 augusztusában zárul.
Részletek


Országos múzeumandragógiai konferencia
A KultúrÁsz Egyesület is bekapcsolódott a III. Országos Múzeumandragógiai Konferencia megszervezésébe. A konferenciát 2013. május 13-án rendezték a Debreceni Akadémiai Bizottság Székházában.
Részletek


[Következő oldal]
[Következő oldal]


KultúrÁsz Közhasznú Egyesület - 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
info@kulturasz.hu
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000091/2014