RendezvényekAngol nyelvi képzés Egerben

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ munkatársainak indított TIT-TELC angol nyelvi képzést a KultúrÁsz Közhasznú Egyesület. A képzés idén februárban indult, és 2014 augusztusában zárul.

''TIT-TELC angol nyelvi képzés minimum szinttől mesterszintig'' címmel indított 870 órás akkreditált felnőttképzést a KultúrÁsz Egyesület Egerben február 4-én. A képzési program modulrendszerben épül fel, így a résztvevők saját nyelvtudásuknak megfelelő igényeik szerint haladhatnak. Az elsődleges cél a kívánt szintű, magabiztos nyelvtudás elérése, a modulzáró vizsga (tanfolyami tanúsítvány) megszerzése. Az egyéni vagy intézményi megrendelői igényeknek megfelelően, akár egy - egy modul is kiválasztható, az előzetes tudásszint beszámításával bármelyik modulba be lehet kapcsolódni a képzés folyamat során. A képzést sikerrel teljesítők allamilag elismert felnőttképzési tanúsítványt (FAT által) és a közművelődési szakemberek hétéves továbbképzése keretében is elfogadott közművelődési akkreditált tanúsítványt (OKM KAB által) szerezhetnek.

A képzés az Egri Kulturális és Művészeti Központban zajlik 2013. február 04. és 2014. augusztus 03. között 870 órában.KultúrÁsz Közhasznú Egyesület - 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
info@kulturasz.hu
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000091/2014