ProjektekMűködési támogatás – 2012

A Nemzeti Együttműködési Alap működést támogató pályázata 2012-ben

 

A projekt célja:

A KultúrÁsz Közhasznú Egyesülettel az elmúlt években sikeresen megvalósított tevékenységeinek folytatásához és továbbfejlesztéséhez szükséges működési feltételek megteremtése, többek között a banki és könyvelői díjak, irodabérlési díj, postai és rendezvényszervezéshez kapcsolódó marketing költségek.

Projekt tevékenységei:
- 
Akkreditált képzés indítása
- A Debreceni Egyetemmel való sikeres együttműködések folytatása (konferenciák és értelmiségi kurzusok szervezésével) önkéntesek bevonásával,
- A kommunikációs terv továbbfejlesztése a szervezet és tevékenységei ismeretségének növelése érdekében,
- Rendezvényeken egészségmegőrzés, az egészségtudatos gondolkodás kialakítása, fejlesztése,
- Szakmai együttműködések kialakítása és a meglévő kapcsolatrendszer bővítése (pályázatok írásában való közreműködés és projektek megvalósításában szolgáltatások nyújtása),
- Közhasznú tevékenységek közül kiemelt hangsúly a civil szervezeteknek nyújtott szolgáltatásokra (pl. pályázatírási-, projekt-, szervezetfejlesztési, akkreditációs tanácsadás), továbbfejlesztésük, bővítésük és népszerűsítésük a civil társadalom erősítése céljából,
- A főállású munkatársak szakmai továbbképzése,
- A szakmai gyakorlatot teljesítő hallgatókkal és önkéntesekkel való közös munka eredményesebbé tétele az ún. Tan(Projekt)iroda szakmai és technikai továbbfejlesztésével.

A támogatás forrása: NEA-KK-12-M-0625.

A támogatási időszak: 2012. június 01. – 2013. február 28.


 Sárospataki közösségekhez látogattunk
2018-11-15 - 11:11:16
Az eddigi évek gyakorlatát követve újra Sárospatakon jártunk. Az aktív nyugdíjas korosztály számára ismeretterjesztő előadást, a bort kedvelő fiataloknak pedig interaktív borkóstolót szerveztünk.
Részletek


\"Mi leszek ha nagy leszek...\"
2018-11-13 - 14:33:22
A hajdúszoboszlói Hőgyes Endre Gimnáziumban együtt dolgoztunk és gondolkodtunk fiatalokkal szakmákról, továbbtanulási szándékukról, pályaérdeklődésükről, jövőképükről.
Részletek


Tanulási Fesztivál 2018 - videó
2018-10-18 - 14:28:51
Az október elején tartott 5 napos Tanulási Fesztiválra ismét nagy létszámban látogattak el, hisz közel 1000 résztvevő vett részt változatos programjainkon.
Részletek
KultúrÁsz Közhasznú Egyesület - 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
info@kulturasz.hu
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000091/2014